Bewoners­participatie

Alle omwonenden van de Storm-windparken krijgen de mogelijkheid om in de windparken te participeren via de coöperatieve Storm CV.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Als u in de buurt van één van onze windparken woont, kan elk lid van uw gezin maximaal 24 aandelen verwerven. De coöperatieve investeert de door haar opgehaalde gelden in de windparken van Storm. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%.

Storm CV telt nu 4.089 coöperanten voor de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Meer, Dilsen-Stokkem, Desselgem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Retie, Pelt, Melsele, Zoersel, Geraardsbergen en de Haven van Gent.

Algemene Vergadering Storm CV op 14 mei

Op zaterdag 14 mei vond de achtste jaarlijkse Algemene Vergadering van Storm CV plaats.

Dit jaar werd er gestemd over o.a. de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van een dividend over het boekjaar 2021. Tijdens de Algemene Vergadering werd het uitkeren van een dividend van 5% goedgekeurd. Ook de jaarrekening werd goedgekeurd.

Na twee jaar digitaal vergaderen, kon de Algemene Aandeelhoudersvergadering eindelijk terug fysiek doorgaan. Een fotoreportage kan u hier bekijken.

Via deze link kan u alle relevante online documentatie, waaronder het jaarverslag en de jaarrekening terug vinden.

Stel uw vraag aan Storm

*Verplicht veld