Word coöperant van Windpark Haven Gent Fase 2!

Op dit moment is de registratie geopend voor de bewonersparticipatie voor windpark Haven Gent Fase 2.

Inwoners van Zelzate, Wachtebeke, Evergem, Sint-Kruis-Winkel, Mendonk, Oostakker, Desteldonk én de werknemers van ArcelorMittal Gent kunnen zich nog tot en met 30 november 2018 inschrijven voor de bewonersparticipatie.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Als u in de buurt van één van onze windparken woont, of werkzaam bent bij ArcelorMittal Gent, kan elk lid van uw gezin maximaal 24 aandelen verwerven.

De coöperatieve investeert de door haar opgehaalde gelden in de windparken van Storm. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%. Verder kunnen de coöperanten groene stroom afnemen aan een gunsttarief.

Nadat u onderstaand formulier heeft ingevuld, ontvangt u van ons een e-mail met een overzicht van uw gegevens en een betalingsuitnodiging om uw aandelen in Storm CVBA te volstorten. Uw inschrijving is pas definitief nadat we uw betaling hebben ontvangen. Na betaling verwerft u definitief uw aandelen.

We nodigen we u uit om het inschrijvingsformulier hieronder in te vullen.

Let op: enkel inwoners van Zelzate, Wachtebeke, Evergem, Sint-Kruis-Winkel, Mendonk en Desteldonk of medewerkers van ArcelorMittal in Gent en hun gezin kunnen zich inschrijven. Voor werknemers van ArcelorMittal is het belangrijk dat de inschrijving gebeurt door het gezinslid dat werkt bij ArcelorMittal en dat zijn woon- of verblijfplaats heeft in België.

Heeft u vragen over uw inschrijving? We staan voor u klaar via info@storm.be of op 03/210 07 20.

Het totale bedrag van de uitgifte voor windpark Haven Gent Fase 2 is EUR 750.000 €, verdeeld over maximum 6.000 B-aandelen.

Een investering in aandelen houdt risico’s in. Het rendement is niet gegarandeerd. Er is geen kapitaalgarantie. Gelieve de informatienota te raadplegen voor belangrijke informatie over de aanbieding en bepaalde risico’s. U kan de informatienota nalezen via deze link.

Dit windpark is niet (meer) toegankelijk voor registratie.