Vanaf 1 juni kunnen omwonenden participeren in het Storm-windpark in Geraardsbergen.

Windpark Geraardsbergen
27 mei 2022

Vanaf 1 juni tot en met 30 juni kunnen de inwoners van Geraardsbergen en Lierde zich inschrijven voor de bewonersparticipatie van het Storm-windpark in Geraardsbergen.

Storm biedt aan de inwoners van Geraardsbergen en Lierde de mogelijkheid om mee te investeren in het windpark en zo te delen in de winsten. Daartoe werd de coöperatieve Storm CV opgericht, waarvan elke inwoner van Geraardsbergen en Lierde medeaandeelhouder kan worden. De medeaandeelhouders krijgen een aantrekkelijk rendement op hun investering.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Elk gezinslid kan tot 24 aandelen kopen. De coöperatieve investeert die opbrengsten in het Storm-windpark in Geraardsbergen. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%. Sinds de oprichting van Storm CV in 2014 werd al elk jaar een stabiel dividend van 5% uitgekeerd.

Informatievergadering bewonersparticipatie Windpark Geraardsbergen

Storm organiseert een informatievergadering waarop meer toelichting gegeven wordt over het windpark en de mogelijkheid om mee te investeren. Alle geïnteresseerden uit Geraardsbergen en Lierde zijn van harte welkom.

De informatievergadering vindt plaats op woensdag 1 juni om 19u30 in Polyvalente zaal De Doos in de Onkerzelestraat 280, 9500 Geraardsbergen.

Alle documentatie ronde de bewonersparticipatie is vanaf 1 juni online te vinden op deze website.