Bewoners­participatie

Alle omwonenden van de Storm-windparken krijgen de mogelijkheid om in de windparken te participeren via de coöperatieve Storm CV.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Als u in de buurt van één van onze windparken woont, kan elk lid van uw gezin maximaal 24 aandelen verwerven. De coöperatieve investeert de door haar opgehaalde gelden in de windparken van Storm. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%.

Storm CV telt nu 3.727 coöperanten voor de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Meer, Dilsen-Stokkem, Desselgem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Retie, Pelt, Melsele, Zoersel, Geraardsbergen en de Haven van Gent.

Algemene Vergadering Storm CV op zaterdag 13 mei

Afgelopen zaterdag 13 mei vond de negende jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering van Storm CV plaats. Deze keer werd het evenement gehouden in het Van der Valk hotel in Antwerpen, waar we een honderdtal coöperanten mochten verwelkomen.

Tijdens de vergadering werd terug geblikt op het afgelopen boekjaar en werden de gebruikelijke onderwerpen besproken, waaronder de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van het dividend voor het boekjaar 2022. Na afloop genoten de aanwezigen van een gezellige receptie. Een fotoreportage kan u hier bekijken.

Via deze link kan u alle relevante online documentatie, waaronder het jaarverslag en de jaarrekening terug vinden.

Stel uw vraag aan Storm

*Verplicht veld