Bewoners­participatie

Alle omwonenden van de Storm-windparken krijgen de mogelijkheid om in de windparken te participeren via de coöperatieve Storm CVBA.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Als u in de buurt van één van onze windparken woont, kan elk lid van uw gezin maximaal 24 aandelen verwerven. De coöperatieve investeert de door haar opgehaalde gelden in de windparken van Storm. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%.

Storm CVBA telt nu 2.868 coöperanten voor de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Meer, Dilsen-Stokkem, Desselgem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Melsele en de Haven van Gent.

Vierde Algemene Vergadering Storm CVBA

Op zaterdag 12 mei 2018 vond in de kantoren van Storm voor de 4e keer de Algemene Vergadering van Storm CVBA plaats. Een kleine honderd coöperanten van onze windparken woonden de vergadering bij.

Op de Algemene Vergadering is beslist dat Storm CVBA opnieuw een dividend van 5% zal uitreiken aan de coöperanten.

Het dividend wordt eind juni uitgekeerd aan de coöperanten van Storm CVBA.

Een belangrijk aandachtspunt in 2018 is de nieuwe fiscale regeling voor erkende coöperatieve vennootschappen die dit jaar in voege treedt. Lees hiervoor zeker de toelichting via deze link.

Via deze link kan u de statuten, het ontwerp van jaarrekening, het jaarverslag, en het commissarisverslag raadplegen.

Bekijk hier het verslag van de Algemene Vergadering in de kantoren van Storm.

Stel uw vraag aan Storm

*Verplicht veld