Bewoners­participatie

Alle omwonenden van de Storm-windparken krijgen de mogelijkheid om in de windparken te participeren via de coöperatieve Storm CV.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Als u in de buurt van één van onze windparken woont, kan elk lid van uw gezin maximaal 24 aandelen verwerven. De coöperatieve investeert de door haar opgehaalde gelden in de windparken van Storm. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%.

Storm CV telt nu 3.517 coöperanten voor de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Meer, Dilsen-Stokkem, Desselgem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Retie, Pelt, Melsele, Zoersel en de Haven van Gent.

Algemene Vergadering en Buitengewone Algemene Vergadering Storm CV op 8 mei

Op zaterdag 8 mei vond de zevende jaarlijkse Algemene Vergadering van Storm CV plaats.

Voor het tweede jaar op rij ging de vergadering online door. Dit jaar werd er voor het eerst online gestemd over o.a. de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van een dividend over het boekjaar 2020. Verder werden er ook nieuwe bestuurders verkozen voor de Raad van Bestuur van Storm CV.

Tijdens de Algemene Vergadering werd het uitkeren van een dividend van 5% goedgekeurd. Ook de jaarrekening werd goedgekeurd.

Verkiezing raad van bestuur Storm CV

Het mandaat van de huidige B-bestuurders is afgelopen. Tijdens de algemene vergadering werden nieuwe bestuurders voor Storm CV verkozen. Vier coöperanten stelden zich kandidaat. Bruno Debrabandere en Ivan Van den Bergh werden herverkozen voor een zesjarig mandaat als bestuurder van Storm CV.

Buitengewone algemene vergadering

Aansluitend op de algemene vergadering vond ook een buitengewone algemene vergadering plaats in het kader van een statutenwijziging voor Storm CV. De statutenwijziging werd door de aanwezige coöperanten via stemming goedgekeurd.

Via deze link kan u alle relevante online documentatie, waaronder het jaarverslag en de jaarrekening terug vinden.

Stel uw vraag aan Storm

*Verplicht veld