Bewoners­participatie

Alle omwonenden van de Storm-windparken krijgen de mogelijkheid om in de windparken te participeren via de coöperatieve Storm CV.

Eén aandeel in de coöperatieve kost 125 euro. Als u in de buurt van één van onze windparken woont, kan elk lid van uw gezin maximaal 24 aandelen verwerven. De coöperatieve investeert de door haar opgehaalde gelden in de windparken van Storm. Het verwachte jaarlijkse rendement bedraagt 4% tot 6%.

Storm CV telt nu 3.209 coöperanten voor de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Meer, Dilsen-Stokkem, Desselgem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Melsele en de Haven van Gent.

Bewonersparticipatie voor inwoners van Retie, Lommel, Pelt en Hoogstraten geopend!

Nog tot en met 11 december 2020 is de registratie geopend voor de bewonersparticipatie in de Storm-windparken te Retie, Pelt en Meer.

Omwonenden van die windparken kunnen zich nog tot en met 11 december 2020 inschrijven voor de bewonersparticipatie in hun gemeente.

Word coöperant van Windpark Retie.

Wordt coöperant van Windpark Meer Zuid.

Wordt coöperant van Windpark Pelt.

Zesde Algemene Vergadering Storm CV

De algemene vergadering van Storm CV die gepland stond op zaterdag 9 mei is, omwille van de corona-crisis, niet kunnen doorgaan. ​De algemene vergadering vond dit jaar digitaal plaats op zaterdag 4 juli.

Coöperanten van Storm CV konden de algemene vergadering bijwonen via video- of teleconferentie. De coöperanten konden op voorhand stemmen over o.a. de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van een dividend over het boekjaar 2019. Voor het zesde opeenvolgende jaar werd de uitkering van een dividend van 5% goedgekeurd.

Via deze link kan u het ontwerp van jaarrekening, het voorstel van dividend en andere documenten raadplegen.

Stel uw vraag aan Storm

*Verplicht veld