Coöperanten van Storm CV ontvangen voor het tiende jaar op rij een dividend van 5%.

10 mei 2024

Zaterdag 11 mei kwamen meer dan zestig coöperanten samen in het Van der Valk hotel in Antwerpen voor de tiende jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering van Storm CV.

De bijeenkomst begon met een korte terugblik op de belangrijkste gebeurtenissen van 2023, waarna zowel de jaarrekening als de dividenduitkering van 5% werden goedgekeurd.

De coöperatieve vennootschap Storm CV biedt omwonenden van haar windparken de mogelijkheid om te investeren in de ontwikkeling van deze parken. Sinds haar oprichting in 2013, heeft Storm CV consistent een dividend van 5% uitgekeerd, waardoor we tot de energiecoöperaties met het hoogste dividendrendement in België behoren.

In 2023 groeide het aantal coöperanten van Storm CV verder. Vandaag telt de coöperatie 3.874 leden, die gezamenlijk €10.446.875 hebben geïnvesteerd in Storm-windparken, gelegen in Courrière, Olen, Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Meer, Dilsen-Stokkem, Desselgem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Retie, Pelt, Melsele, Zoersel, Geraardsbergen en de Haven van Gent.

Voor meer details over onze financiële resultaten en projecten, kunt u het jaarverslag van coöperatieve vennootschap Storm CV voor het boekjaar 2023 raadplegen.

Bekijk het fotoverslag van de Algemene Aandeelhoudersvergadering hieronder.