Coöperatieve Storm CV keert voor 9e jaar dividend van 5% uit.

13 mei 2023

Afgelopen zaterdag 13 mei vond de negende jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering van Storm CV plaats. Deze keer werd het evenement gehouden in het mooie Van der Valk hotel in Antwerpen, waar we een honderdtal coöperanten mochten verwelkomen.

Tijdens de vergadering werd terug geblikt op het afgelopen boekjaar en werden de gebruikelijke onderwerpen besproken, waaronder de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van het dividend voor het boekjaar 2022. Na afloop genoten de aanwezigen van een gezellige receptie.

We zijn verheugd te kunnen melden dat onze coöperatieve blijft groeien. Storm CV telt intussen maar liefst 4.081 coöperanten die gezamenlijk een indrukwekkend bedrag van meer dan 10 miljoen euro hebben geïnvesteerd in de diverse windparken van Storm. Deze windparken bevinden zich in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Meer, Dilsen-Stokkem, Desselgem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Retie, Pelt, Melsele, Zoersel, Geraardsbergen en de Haven van Gent. Het kapitaal dat door de coöperanten is ingebracht, wordt rechtstreeks geïnvesteerd in de windparken van Storm.

Deze investering levert de coöperanten nu opnieuw een dividend van 5% op. Storm CV heeft sinds de oprichting in 2014 consistent 5% dividend uitgekeerd en is daarmee de energiecoöperatie met het hoogste dividendrendement in België.

Het jaarverslag van Storm CV voor het boekjaar 2022 kan u hier bekijken.

Bekijk hieronder het fotoverslag van de negende Algemene Aandeelhoudersvergadering, waarbij onze groeiende gemeenschap van coöperanten samenkomt en bouwt aan een duurzame toekomst.