Coöperanten van Storm CV ontvangen opnieuw dividend van 5%.

14 mei 2022

Afgelopen zaterdag 14 mei vond voor de achtste maal de jaarlijkse Algemene Aandeelhoudersvergadering van Storm CV plaats. Na twee jaar digitaal vergaderen, kon de Algemene Aandeelhoudersvergadering eindelijk terug fysiek doorgaan.

We mochten meer dan honderd aandeelhouders verwelkomen in Antwerp Expo. De coöperanten kregen een presentatie te zien over de activiteiten van Storm in het voorbije jaar en konden stemmen over o.a. de goedkeuring van de jaarrekening en de uitkering van een dividend over het boekjaar 2021. Nadien kon iedereen even napraten op een gezellig receptie.

3.829 omwonenden van de windparken in Wachtebeke, Wielsbeke, Maasmechelen, Westerlo, Geel, Meer, Dilsen-Stokkem, Desselgem, Lokeren, Zandvliet, Minderhout, Retie, Pelt, Melsele, Zoersel en de Haven van Gent hebben zich intussen aangesloten bij de coöperatieve. Zij brachten samen € 9.493.250 aan kapitaal in. Storm CV investeert die gelden rechtstreeks in de windparken van Storm.

Deze investering levert de coöperanten nu opnieuw een dividend van 5% op. Sinds de oprichting van onze coöperatie in 2014 heeft Storm CV elk jaar een stabiel dividend van 5% uitgekeerd. We zijn daarmee de energiecoöperatie met het hoogste dividendrendement in België.

Bekijk hieronder het fotoverslag.